Cider, Beer and Wine Trading
Vuxet alkoholfritt till mat och fest

Tack för att du tittar in...


Välkommen till CiberWine Trading

Vi hjälper till att hitta alkoholfria alternativ till restauranger, caféer och butiker. Vi har kontakter över hela Europa, både inom och utanför EU. Vi har även kontakter på andra sidan Atlanten där utvecklingen av alkoholfritt går snabbt. Vi försöker hitta dryckesalternativ som vi vet fungerar bra till mat - i dialog med dryckesansvariga - vad de skulle vilja ha in i sortimentet.  Vi hittar matchning och säkerställer att de kan få leveranser, antingen med långa relationer eller tillfälliga partier.


För handlare erbjuder vi tjänster för att öka försäljning av deras alkoholfria sortiment och öka kundernas kännedom om vuxna alkoholfria alternativ.


För privatpersoner ordnar vi provningar av  alkoholfria drycker men även  vanliga viner, öl och cidrar som är intressanta. På dessa provningar får gästerna lite kunskap samtidigt som det brukar bjudas på någon överraskning.
Nyheter


Tillbaka till översikten

2023-07-04

Craft Cider Festival 1 juli

Som dryckesnörd var det en självklarhet att köpa biljett och åka till Hornudden utanför Strängnäs. Flera svenska och utländska cidertillverkare visade upp sina drycker och för en ringa slant fick man provsmaka de som var mest intressanta.
En av de roligaste intrycken var att de allra flesta hade lite torrare cidersorter och ville att drycken skulle passa till mat. Ett stort steg framåt, måste jag säga.
Många av tillverkarna har precis startat upp och börjar få till smaker som tilltalar. Jag förstår att fokus är på att hitta rätt balans, rätt blandningar, och rätt smak. Nästa steg blir att tänka på att kunna bibehålla bra smak år efter år, men också att kunna sälja produkterna genom rätt kanaler.

Genomgående var det hög kvalitet på dryckerna, även de alkoholfria som fanns hos några av tillverkarna. Det som förvånade mig mest var att de flesta om de inte hade all frukt lokalt, ofta plockade frukten själva och transporterade frukten opressad. Det finns säkert skäl till det, men det driver kostnader eftersom frukten är mer skrymmande och väger mer än bara en färskpressad juice.

Hur som helst - jättetrevligt arrangemang, goda drycker i massor och ett fantastiskt väder. Vad mer kan man önska sig?

 20230701_120641.jpg
 IMG-20230701-WA0009.jpg
 IMG-20230701-WA0007.jpg
 IMG-20230701-WA0003.jpg
 20230701_120431.jpg
 20230701_120418.jpg


Tillbaka till översikten