Cider, Beer and Wine Trading
Vuxet alkoholfritt till mat och fest

OM OSS

Vi brinner för att dricka gott till maten och ge alla som tycker om mat en helhetsupplevelse oavsett de  vill eller inte vill dricka alkohol. Det finns många ställen på nätet där du får rekommendationer på vad du kan dricka när det gäller alkohol. Tanken med Ciberwine är därför att kunna erbjuda produkter, tjänster, råd och dåd för de som vill erbjuda bra alkoholfria alternativ som passar till maten, för de som inte vill eller kan dricka alkohol.


Leveranser

Vi erbjuder snabba leveranser vilket möjliggör reducerade lager hos dig som kund.  Vi har ett arbetssätt som gör det enkelt för Restaurangen, Caféet eller Butiken att komma igång och säkerställa att rätt produkter hittar in i sortimentet. 


Vi säljer i dagsläget inte direkt till privatpersoner, utan går via handlare. Om du provat något på restaurang som du vill kunna köpa hem själv. Kontakta oss så ser vi vad vi kan göra.


Provningar och utbildning

Våra provningar är vanligen alkoholfria eller med låg-alkoholprodukter (mindre än 2,2%).

Ibland förekommer vanliga viner, starköl, eller cider med högre alkoholhalt. Då erbjuder vi alltid en "spottmugg" för de som inte vill dricka alkohol.


Utbildning i alkoholfritt tar avstamp i alkoholhaltiga drycker eftersom det alkoholfria idag till huvudsak är alkoholhaltiga drycker som genomgått en process för att ta bort alkoholen utan att ta bort smak och karaktär. Fokus är utöver dryckeskunskap är att skapa bra matchningar och se hur olika drycker med olika karaktär påverkar mat och omvänt.