Cider, Beer and Wine Trading
Vuxet alkoholfritt till mat och fest

Tack för att du tittar in...


Välkommen till CiberWine Trading

Vi hjälper till att hitta alkoholfria alternativ till restauranger, caféer och butiker. Vi har kontakter över hela Europa, både inom och utanför EU. Vi har även kontakter på andra sidan Atlanten där utvecklingen av alkoholfritt går snabbt. Vi försöker hitta dryckesalternativ som vi vet fungerar bra till mat - i dialog med dryckesansvariga - vad de skulle vilja ha in i sortimentet.  Vi hittar matchning och säkerställer att de kan få leveranser, antingen med långa relationer eller tillfälliga partier.


För handlare erbjuder vi tjänster för att öka försäljning av deras alkoholfria sortiment och öka kundernas kännedom om vuxna alkoholfria alternativ.


För privatpersoner ordnar vi provningar av  alkoholfria drycker men även  vanliga viner, öl och cidrar som är intressanta. På dessa provningar får gästerna lite kunskap samtidigt som det brukar bjudas på någon överraskning.
Nyheter


Tillbaka till översikten

2023-03-20

Tester av Cognatos alkoholfria viner

Trevligt när systembolaget tar in bra alkoholfria viner. Cognato - alkoholfria viner från de svenska producenterna och distributörerna Sommestad & Malmnäs. Vinerna, en Cabernet Sauvignon och ett Chenin Blanc är trevliga och kommer i lämplig storlek. 25 cl burkar. Finns just nu på Systembolaget i det fasta sortimentet. Rekommenderas.Tillbaka till översikten